Budget Energie

Zoals al is af te leiden uit de naam is Budget Energie een energieleverancier die zicht focust op het aanbieden van goedkope energie. De leverancier is als sinds 2008 actief in Nederland met het aanbieden van gas en stroom. Doordat ze voornamelijk online actief zijn, hebben ze de mogelijkheid om voordelige contracten voor energie aan te bieden.

 

De tarieven van Budget Energie

Ieder jaar veranderd Budget Energie tweemaal de prijzen. Dit doen ze aan het begin van het jaar en in Juli. In onze vergelijker vind je altijd de meest recente prijzen. Bij een contract met een variabel tarief, betaal je de meest recente prijs voor energie en gas. Beschik je over een energiecontract met vaste tarieven, dan betaal je gedurende de geldigheidsduur van het contract het energietarief dat is bepaald tijdens het afsluiten van het energiecontract. Bij prijsdaling profiteer je hier niet van, maar bij een prijsstijging profiteer je dan weer wel.

Om het meeste te besparen op je energiekosten, raden wij onze klanten aan om een energiecontract ter duur van één jaar af te sluiten met een vast tarief. Zo kan je elk jaar weer opnieuw bekijken of je kan profiteren van prijsdalingen en welkomskortingen.

 

Profiteer van een welkomskorting bij Budget Energie

Alle energieleveranciers proberen via verschillende vergelijkingssites nieuwe klanten binnen te halen. Dit doen ze vaak met speciale welkomskortingen. Hier kun je als klant zijnde ieder jaar weer opnieuw van profiteren. Zoals we eerder al aangaven is het daarom aan te raden om te kiezen voor een contract van slechts één jaar. Enkel op vergelijkssites worden deze kortingen aangeboden. Sluit daarom altijd een contract via een vergelijkingssite af.

 Deze welkomstkortingen ontvang je alleen via vergelijkingssites en ontvang je wanneer jouw contractjaar is afgelopen. Zit je contractjaar erop, maak dan opnieuw een vergelijking om het meest voordelige energiecontract te kiezen.