Energiedirect.nl

Energidirect.nl specialiseert zich in het aanbieden van energie & gas tegen scherpe tarieven. De leverancier levert al stroom en gas sinds 2002. Momenteel kiezen ongeveer 700.000 klanten voor Energiedirect.nl. De leverancier vindt het belangrijk dat haar klanten genoeg inzicht hebben in hun verbruik. Omdat de klanten alle zaken online regelen, kunnen de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Door de lage kosten voor Energiedirect.nl profiteert de klant hier ook van.

 

De tarieven van Energiedirect.nl

Tweemaal per jaar worden de tarieven van Energiedirect.nl aangepast en zijn mede afhankelijk van de provincie waar je woonachtig bent. Met onze energievergelijker bekijk je eenvoudig en snel de meest recente tarieven.

 

Kies voor groene of grijze stroom

Bij Energiedirect.nl heb je de mogelijk om te kiezen uit groene- of grijze contracten. Hoewel sommige energieleveranciers kiezen om helemaal over te stappen op groene stroom, is het bij Energiedirect.nl nog steeds mogelijk om grijze stroom af te nemen. Daarom wordt deze leverancier niet gezien als de meest duurzame leverancier. Je kunt kiezen tussen vier contracten en bij alle contracten heb je de keuze om aan te geven of je groene of grijze stroom wilt. Voor groene stroom betaal je iets meer en je hebt gedurende het contract altijd de keuze om te switchen.

 

Energiedirect.nl opzeggen

Om je huidige contract bij Enegiedirect.nl op te zeggen kun je telefonisch contact opnemen. Na het volgen van het keuzemenu wordt je in contact met een medewerker gebracht. Heb je al bij een andere leverancier een contract afgesloten, dan zullen zij contact opnemen met Energiedirect.nl. Heb je nog een vast contract en besluit je toch over te stappen? Dan kan er een opzegboete in rekening worden gebracht. In de meeste gevallen wordt deze niet vergoed door de nieuwe leverancier.