Greenchoice

Greenchoice is een relatief jong bedrijf, maar heeft grote ambities. De energieleverancier levert enkel groene stroom en probeert zoveel mogelijk energie uit eigen land op te wekken. Ze zijn gevestigd in Rotterdam en tellen 250 werknemers en ongeveer 400.000 klanten hebben zich al aangemeld bij Greenchoice.

 

De tarieven van Greenchoice

Op 1 januari en 1 juli worden de prijzen van Greenchoice aangepast. In onze energievergelijker bekijk je de actuele tarieven en vind je ook direct of je kan profiteren van welkomskortingen. Deze welkomskortingen worden enkel gegeven op vergelijkingssites door energieleveranciers.

 

De verschillende energiecontracten

Als klant bij Greenchoice heb je de keuze uit drie verschillende energiecontracten. Bij alle drie de contracten heb je de keuze uit een contract met een looptijd van 1 of 3 jaar. Het is zowel mogelijk om te kiezen tussen een contract met een vast tarief of een variabel tarief.

Het eerste contract dat Greenchoice aanbiedt is ‘Biomassa uit Nederland’. De groene stroom wordt 100% opgewekt uit Nederlandse biomassa.

Het tweede contract dat je kan afsluiten is ‘Wind uit Nederland’. De stroom wordt met dit contract 100% met Nederlandse windenergie opgewekt.

Als laats kan je ervoor kiezen voor ‘Groen uit Nederland’. Dit contract bestaat uit 90% Nederlandse windenergie en 10% Nederlandse biomassa.

 

Kosteloos contract opzeggen

In de meeste gevallen brengt een energieleverancier een opzegboete in rekening wanneer je vroegtijdig van je contract afwilt. Bij Greenchoice is dit niet het geval. Je kunt dus geheel kosteloos je contract opzeggen. Wel hebben ze een opzegtermijn van 30 dagen.