Powerpeers

Misschien heb je nog nooit van Powerpeers gehoord. Dat is ook niet zo vreemd, want Powerpeers levert pas sinds juni 2016 groene stroom. Deze aanbieder onderscheid zich bijna ten opzichte van alle andere energieleveranciers. Gebruikers kunnen overschot aan andere mensen aanbieden. Veel Nederlanders wekken namelijk meer stroom op dan ze verbruiken. Via dit platform is het zeer eenvoudig om het overschot te ‘verkopen’ aan andere mensen. Powerpeers werkt wel met vaste tarieven, dus je kunt niet zelf aangeven hoeveel je wilt hebben voor je stroom.

 

De tarieven van Powerpeers

Twee keer per jaar worden de prijzen aangepast. Heb je een contract met een vast tarief zal dit geen gevolgen hebben voor je maandelijkse laten. Wanneer je een energiecontract hebt met een variabel tarief zal dit wel gevolgen hebben voor je maandelijks lasten. Bij prijsdaling zul je hiervan profiteren, maar bij een prijsstijging zul je ook extra moeten betalen. Met het laatste contract heb je de mogelijkheid om op ieder gewenst moment op te zeggen.

 

Kies voor duurzaam bij Powerpeers

Je neemt energie af van particuliers en deze energie is 100% duurzaam. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen energie hebt wanneer zij niet voldoende stomen. In dit geval wordt je energie bijgevuld door Powerpeers. Ook de energie die door Powerpeers zelf wordt geleverd is duurzaam en is uitsluitend afkomstig uit Nederland. Daarnaast zetten ze zich in om de CO2 die vrijkomt te compenseren met investeringen in projecten en stichtingen die zich inzetten om de CO2 terug te dringen.

Een ander belangrijk punt om te weten is dat Powerpeers geen gebruik maakt van een laag- en normaaltarief. Bij veel energieleveranciers betaal je op bepaalde dagen en tijdens bepaalde tijden minder voor je stroom.