Vandebron

Bij Vandebron kies je voor een energieleverancier die zelf haar energie opwekt en 100% duurzaam is. Vandebron is een relatief jong bedrijf en werkt zonder tussenleverancier en kan de stroom daarom voor een voordelige prijs aanbieden. Ook kies je als klant zelf waar de opgewekte stroom vandaan komt. Je koopt eigenlijk rechtstreeks in bij de bron. Een greep uit de investeerders achter Vandebron zijn het Wereld Natuur Fonds, Universiteit Wageningen en TU-Delft. Zij scharen zich allemaal achter het idee dat de consument de energie zonder tussenkomst van een leverancier dient te kunnen inkopen.

 

De tarieven van Vandebron

De tarieven worden bij deze energieleverancier twee keer per jaar aangepast. Wat de meest recente tarieven zijn is mede afhankelijk van de regio waar je woonachtig bent. Om de exacte prijzen te bekijken verwijzen we je graag naar onze energievergelijker. Deze vergelijker weergeeft altijd de meest actuele tarieven en toon daarnaast ook of je kan profiteren van welkomstkortingen.

 

Duurzame energie bij Vandebron

Bij Vandebron ontvang je energie die rechtstreek van de bron afkomstig is. De energie is 100% duurzaam en wordt opgewekt door middel van windkracht, zon en bio-massa. Als klant zijnde heb je zelf de keuze waar jouw stroom van opgewekt wordt.

 

Wanneer betaal ik voor het laagtarief?

Ook hier betaal je tijdens bepaalde tijden en op sommige dagen een lager tarief. Hiervoor dien je wel te beschikken over een dubbele- of slimme meter. Ook zijn de tijden afhankelijk van de provincie waar je woonachtig bent. Zo is het laagtarief geldig in Limburg & Noord-Brabant tussen 9 uur ’s avonds en 7 uur ’s ochtends op werkdagen en in andere delen van het land geldt het laagtarief tussen 11 uur ’s avonds en 7 uur ’s ochtends op werkdagen. In het weekend en op feestdagen geldt de hele dag het laagtarief. Let op, het laagtarief is alleen van toepassing op elektriciteit en niet op de gasprijs.