Vrij Op Naam

Vrij Op Naam is een jong bedrijf met grote ambities. De in 2016 opgerichte energieleverancier levert duurzame energie dat wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. De klanten wekken zelf de energie op met deze zonnepanelen zonder dat deze op hun eigen dagen hoeven te liggen. Vrij Op Naam plaatst deze zonnepanelen namelijk op daken van bedrijfspanden. Zo profiteer je als klant van de opgewekte stroom, zonder dat je rekening hoeft te houden met onderhoud- en reparatiekosten.

 

De tarieven van Vrij Op Naam

Het is bij Vrij Op Naam enkel mogelijk om een energiecontract af te sluiten met een variabel tarief. Dit houdt in dat je maandelijkse kosten zullen veranderen als Vrij Op Naam haar tarieven aanpassen. De tarieven worden in januari en in juni aangepast. Dit kan voordelig uitvallen, maar kan er ook voor zorgen dat de maandelijkse kosten omhoog zullen gaan. Wil je liever een contract met een vast tarief, dan kan je beter opzoek gaan naar een andere leverancier. Om te zien wat de exacte maandelijkse kosten zullen zijn verwijzen we je graag door naar onze energievergelijker. Deze tarieven zijn namelijk afhankelijk van een aantal aspecten.

 

Energiecontracten bij Vrij Op Naam

Het is zoals eerder als is aangegeven enkel mogelijk om een contract af te sluiten met een variabel tarief. Wel is dit contract voor onbepaalde tijd, wat inhoudt dat het contract altijd maandelijks kosteloos opzegbaar is.

 

Duurzame energie

Er wordt enkel duurzame energie geleverd. Deze energie wordt voor 60% door zonnepanelen opgewekt en de resterende energie is afkomstig van windmolens. Naast het aanbieden wil de leveranciers haar klanten ook stimuleren om zelf energie op te wekken. Besluit je dit te doen, dan hoef je bij Vrij Op Naam geen winstmarge te betalen.